Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Comanda online!

Membru Bizoo de 9 ani.
1.00
1 stars: Fara rating
2 pareri

Dale de pavaj Arvore

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Dalele de pavaj modulare cu textura travertin Arvore pot fi folosite atat la interior cat si la exterior. Dalele de pavaj sunt ideale pentru pardoseli, la pavarea curtilor sau a aleilor din gradini sau parcuri, terase, zone pietonale, de agrement, sau in jurul piscinei. Decorarea cu aceste pavele, confera ambientelor dvs. eleganta, armonie si stil.

Dalele pavaj Star Stone sunt produse vibrocomprimate cu o rezistenta de pana la 3 ori mare ca si a betonului turnat. Dalele Arvore au caracterisiticile superioare rocilor naturale calcaroase, atat in privinta rezistentei mecanice si de uzura cat si in privinta absortiei de apa. Culoarea si textura acestor dale sunt inspirate din piatra naturala reproducand cu mare acuratete cele mai fine detalii ale acestora rezultant o suprafata unica.

Arvore, este un pavaj cu forme nesimetrice pentru a putea contribui astfel la unicitatea spatiului dvs. La pavaj trebuie sa fiti atenti sa fie montat pe pat de beton pentru trafic auto sau pe pat de nisip pentru trafic pietonal.

Caracteristici pavaj

-varietate mare de punere in opera prin elementele care se combina
suprafata structurata
-rezistenta la raze UV si la inghet
-rezistenta redusa la sare de degivrare
-necarosabil

Culori disponibile: white, smoke, beige, noche

Casa de comenzi Vindem Ieftin va sta la dispozitie cu toata gama de materiale de constructii online, mai ieftine decat in depozite

Contact 0784 433 855
Trimite mesaj
Din Gura in Gura