Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Comanda online!

Membru Bizoo de 9 ani.
1.00
1 stars: Fara rating
2 pareri

Placa galbena cofrare dimensiuni: 500x1500mm, 500x2000mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Placa galbena cofrare
Out Of stock
Descriere
Placa cofrare galbena

Dimensiune disponibila: 2500x500x21mm

Se foloseste in special la cofraje plansee si pereti, fundatii, tunele, poduri, cat si platforme de lucru.

Straturile exterioare (in numar de 2) ale placii realizate din fibre aliniate si stratul interior cu fibrele dispuse transversal sunt lipite cu adeziv rezistent la umiditate AW100. Tipul de constructie al placilor de cofrare face imposibila schimbarea dimensiunilor ca de exemplu: umflare, micsorare, crapare.

Placa galbena rezistenta la apa este folosita in constructii pentru cofraj beton. Placajul galben pentru cofraj are toate marginile protejate cu vopsea rezistenta la apa.

Caracteristici

incleiere cu adeziv rezistent la umiditate AW100
rezistenta la uzura: 15 - 20 cicluri de cofrare
suprafetele sunt acoperite cu rasina sintetica de culoare galbena, rezistenta la umiditate
canturile mici pot fi protejate cu elemente metalice
Placajul tego cu film fenoloic 120g este rezistent la apa si usor de curatat si taiat. Marginile sunt tratate cu vopsea speciala, ce face produsul extrem de rezistent la apa si uzura. Datorita durabilitati poate fi folosit in mediu deschis, in constructii la turnarea betoanelor, podine, podele auto si pereti laterali la camioane, etc.

Mai poate fi utilizat la:

fete pentru panouri metalice de cofrare
amenajari skatepark-uri
placari exterioare
mobilier industrial

Exista doua tipuri de placaj filmat:
Primul: lemn de mesteacan- este foarte rezistent la apa, usor de curatat fiind unul dintre cele mai bune placaje din lume. Pentru industria auto acesta se gaseste in varianta antiderapant.
Al doilea este din lemn de plop, usor de curatat si taiat si este un material mai moale si mai usor decat de cel de mesteacan.

Contact:
0784433844
0784433857

PRETUL AFISAT este doar informativ. ATENTIE nu incercam sa pacalim pe nimeni, insa in contextul pietei pot exista diferente pozitive sau negative de la o zi la alta dar si EPUIZARI DE STOCURI.

NU AVEM LOGISTICA NECESARA ACTUALIZARII IN TIMP REAL AL PRETULUI PE TOATE CANALELE NOASTRE DE PROMOVARE. Ne rezervam dreptul de a ANULA ORICE COMANDA lansata telefonic sau prin mesaj in urma acestui anunt.
Noi lucram asa :
Se emite o oferta de pret si cantitate, pe lista clientului, apoi se emite proforma de plata cu o anumita valabilitate.Dupa ce proforma se achita in termen, se considera COMANDA FERMA. In caz exceptional de lipsa stoc faptic in depozit, ne rezervam dreptul de a anula PROFORMA si a vira banii inapoi clientului.

Peste 50.000 de client au cumparat Online in 8 ani de la Casa de Comenzi Vindem-Ieftin scutind Timp si Bani
LA NOI PRETURILE SE NEGOCIAZA IN FUNCTIE DE CANTITATE SI ZONA DE LIVRARE. NU LIVRAM PRIN CURIER RAPID, FURNIZORII FAC LIVRAREA.

Preturile afisate au caracter informativ. Acestea difera in functie de cantitate, disponibiliatate stoc si zona de livrare!

Suntem Casa de Comenzi, Concept Unic in Romania cu activitate online si livram oriunde in tara direct de la producator materiale de constructii, fara sa avem stoc.

Consultantii nostri va stau la dispozitie pentru a gasi cea mai buna varianta pe care apoi o poti compara cu alti furnizori, astfel incat sa iei cea mai buna decizie.

Avantajele noastre:

• nu platesti in plus cheltuieli de manipulare;
• nu platesti in plus cheltuieli de stocuri;
• scurtam drumul materialelor, prin transport direct de la producator la adresa ta, uneori este Gratuit daca cantiatatea si zona de livrare ne permite.
• cumperi exact produsul pe care il doresti, nu produsele care sunt pe stoc, mai slabe calitativ;
• debitam la orice dimensiuni, astfel ai pierderi cat mai mici de material, la produsele, unde se poate.

Ai o oferta? Verifica-ti preturile si la noi! Trimite lista ta si iti facem oferta actualizata. Intotdeauna sa ai minim 3 OFERTE INAINTE SA CUMPERI!

Pentru sugestii si reclamatii va rugam sa apelati numarul directorului nostru comercial:
Alexandru Enescu: 0784 223 433 (nu sunati pentru comenzi)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura