Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Comanda online!

Membru Bizoo de 9 ani.
1.00
1 stars: Fara rating
2 pareri

Polistiren expandat Caparol Dalmatina EPS80 50mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
EPS80 50mm
Out Of stock
Descriere
Polistiren expandat Caparol Dalmatina EPS80 50mm - placa din polistiren expandat bicolor ignifugat pentru fatade.

Este utilizata atat la cladirile noi cat si la reabilitarea cladirilor vechi, in cadrul sistemelor compozite termoizolante de mare performanta.

Proprietati:

Conductivitate termica λ= 0,033 W/mK
Perle de polistiren expandate in bloc
Stabilitate dimensionala
Rezistenta la imbatranire
Capacitate de difuzie
Inofensiv din punct de vedere toxicologic
Fara formaldehida
Aplicare rapida si usoara
Culoare: amestec de particule negre si albe

Aplicare: suporturile trebuie sa fie aderente, curate si uscate. Suprafetele cu impuritati sau cu substante de separare se vor inlatura in totatlitate. Se vor inlatura vopsele si tencuieli decorative defecte, exfoliate pana la un substrat portant.

Adezivul asociat sistemului de termoizolatie se aplica pe conturul placii intr-un strat de aproximativ 5 cm si in mijlocul placii trei puncte cu dimensiunea cel putin cat o palma. Suprafata acoperita de adeziv trebuie sa fie de cel putin 40% pentru sistemele finisate cu tencuiala structurata si cel putin 60% pentru sistemele acoperite cu placi ceramice.

Placile de polistiren se lipses de jos in sus prin presare si sunt apasate bine in masa de adeziv. Se evita patrunderea adezivului in rostul dintre placi pentru a nu se forma punti termice. Mortarul adeziv rezultatt in exces in zona rosturilor va fi indepartat.

Eventualele rosturi rezultate se vor umple cu benzi de polistiren taiat sau cu spuma.

La partea superioara a deschiderilor se aplica benzi de vata minerala in cazul cladirilor inalte de peste trei nivele si la o grosime a polisirenului de peste 10cm. Se aplica aceste benzi pentru protectie impotriva focului.

Consum: 1m2 /1m2

Comanda online mai ieftin decat in depozite si hipermarketu

https://vindem-ieftin.ro/

Transport oriunde in tara!

https://vindem-ieftin.ro/produs/polistiren-expandat-caparol-dalmatina-eps80-50mm

Contact

0784 433 859

PRETUL AFISAT este doar informativ. ATENTIE nu incercam sa pacalim pe nimeni, insa in contextul pietei pot exista diferente pozitive sau negative de la o zi la alta dar si EPUIZARI DE STOCURI.

NU AVEM LOGISTICA NECESARA ACTUALIZARII IN TIMP REAL AL PRETULUI PE TOATE CANALELE NOASTRE DE PROMOVARE. Ne rezervam dreptul de a ANULA ORICE COMANDA lansata telefonic sau prin mesaj in urma acestui anunt.
Noi lucram asa :
Se emite o oferta de pret si cantitate, pe lista clientului, apoi se emite proforma de plata cu o anumita valabilitate.Dupa ce proforma se achita in termen, se considera COMANDA FERMA. In caz exceptional de lipsa stoc faptic in depozit, ne rezervam dreptul de a anula PROFORMA si a vira banii inapoi clientului.

Peste 50.000 de client au cumparat Online in 8 ani de la Casa de Comenzi Vindem-Ieftin scutind Timp si Bani
LA NOI PRETURILE SE NEGOCIAZA IN FUNCTIE DE CANTITATE SI ZONA DE LIVRARE. NU LIVRAM PRIN CURIER RAPID, FURNIZORII FAC LIVRAREA.

Preturile afisate au caracter informativ. Acestea difera in functie de cantitate, disponibiliatate stoc si zona de livrare!

Suntem Casa de Comenzi, Concept Unic in Romania cu activitate online si livram oriunde in tara direct de la producator materiale de constructii, fara sa avem stoc.

Consultantii nostri va stau la dispozitie pentru a gasi cea mai buna varianta pe care apoi o poti compara cu alti furnizori, astfel incat sa iei cea mai buna decizie.
Avantajele noastre:
• nu platesti in plus cheltuieli de manipulare;
• nu platesti in plus cheltuieli de stocuri;
• scurtam drumul materialelor, prin transport direct de la producator la adresa ta, uneori este Gratuit daca cantiatatea si zona de livrare ne permite.
• cumperi exact produsul pe care il doresti, nu produsele care sunt pe stoc, mai slabe calitativ;
• debitam la orice dimensiuni, astfel ai pierderi cat mai mici de material, la produsele, unde se poate.

Ai o oferta? Verifica-ti preturile si la noi! Trimite lista ta si iti facem oferta actualizata. Intotdeauna sa ai minim 3 OFERTE
Trimite mesaj
Din Gura in Gura